كريستف رضاعي از مادري فرانسوي و پدري ايراني در سال ۱۹۶۶ ميلادي در شهر تولوز فرانسه متولد شد. وي در رشته موسيقي (پيانو - آواز و تئوري) و در كنار آن در مهندسي و بازاريابي تحصيل كردهاست.
از سال ۱۹۹۷ تاكنون، كريستف با همكاري رضا اصغرزاده (دستيارش از سال ۱۹۹۵) ۱۵۰ موسيقي براي تبليغات تلويزيوني در ايران ساختهاست. كار آهنگسازي كريستف گاهي شامل موسيقي فيلم سينمايي (۱۹۹۶)، موسيقي براي فيلمهاي كوتاه (۱۹۹۹)، و موسيقي براي برنامه مستند هنر (فوريه ۲۰۰۰) بودهاست. او كه خودش يك خواننده تِنور است در سال ۱۹۹۶ يك گروه موسيقي باستاني متشكل از موسيقيدانان ايراني به نام aria musica تشكيل داد. همچنين بعد از آن مدت دو سال با همكاري آهنگسازان حرفهاي فرانسوي، مشغول ترتيب دادن كنسرتهاي موسيقي باروك در تهران و هندوستان بودهاست.
در ژوئن ۲۰۰۰ رضاعي به اتفاق آراء جايزه نخست يك مسابقه آهنگسازي كه توسط انجمن فرهنگي ايتاليا برگزار شده بود را از آن خود كرد كه موضوع اين مسابقه «سرود صلح براي هزاره سوم بود». كه البته آهنگسازي قسمت ايراني اثر را به كمك مسعود شعاري انجام داده بود. موسيقي خاص او در فيلم در دنياي تو ساعت چند است؟ جايزه بهترين موسيقي فيلم جشن حافظ را به دست آورد. وي همچنين سيمرغ بلورين بهترين موسيقي متن سي و پنجمين جشنواره فيلم فجر را براي فيلم نگار دريافت نمود.
«در دنياي تو ساعت چند است؟» فيلمي عاشقانه و نخستين اثر «صفي يزدانيان» در مقام كارگردان است. داستان اين فيلم كه توانست نظر مخاطبان و منتقدان را جلب كند، در محلههاي رشت ميگذرد و فضايي دلنشين از اين شهر را به نمايش ميگذارد. موسيقي اين فيلم ساخته «كريستف رضاعي» آهنگساز و نوازنده ۵۴ ساله ايراني - فرانسوي است. او تاكنون براي ۱۶ فيلم موسيقي متن نوشته و آلبوم «در دنياي تو ساعت چند است؟»، يكي از پرطرفدارترين آثار او محسوب ميشود.
فيلم عاشقانه «در دنياي تو ساعت چند است؟» محصول آخرين همكاري «علي مصفا»، «ليلا حاتمي»، «صفي يزدانيان» و «فردين صاحب الزماني» است. «كريستف رضاعي» (آهنگساز موسيقي فيلم)، اين فيلم را روايتي شاعرانه و روان از يك عشق قديمي ميداند و ساخت موسيقي فيلم را هم متناسب با همين مفاهيم و فضا ساخته است.
كريستف رضاعي آهنگساز اين فيلم دربارهي اين آلبوم ميگويد: «آلبوم موسيقي فيلم "در دنياي تو ساعت چند است؟" بهطور كامل متعلق به اين فيلم است و در قالب موسيقي فيلم منتشر شده است. بار احساسي و عامي كه موسيقي فيلم پيدا كرده كاملا به واسطهي تلفيق تصوير و موسيقي است. فكر ميكنم همراهي موسيقي در كنار تصوير باعث شده هر دو وجههي پررنگتري پيدا كنند. من آلبوم "كنعان" را هم در قالب موسيقي فيلم منتشر كردم اما در زمان اكران فيلم "كنعان"، ما شاهد استقبال زيادي از موسيقي فيلم نبوديم و در واقع با انتشار آلبوم موسيقي توفيق بيشتري پيدا كرد اما موسيقي اين فيلم به شدت تاثيرگذار بوده است.»
وي در ادامه گفت: «در آلبومي كه منتشر كردهايم چند قطعه جديد هم وجود دارد كه در فيلم شنيده نشده چون زماني كه موسيقيها را روي تصاوير قرار ميداديم در خيلي بخشها به نتيجه رسيديم موسيقي نباشد و سكوت داشته باشيم. علاوه بر موسيقيهاي اضافهاي كه در آلبوم وجود دارد، بازيهايي با ديالوگها و اصوات فيلم داريم يعني تركها به همراه بعضي ديالوگها يا صداها ضبط ميشود. مثلا صحنهاي صداي باران شنيده ميشود كه من خيلي دوست دارم آن "وارش" در موسيقي منتشر شده آلبوم هم شنيده شود يا حتي صداي مرغ هاي دريايي و پرستوها و صداي بازار رشت را هم در آلبوم روي موسيقي قرار دهيم.»
براي خواندن ادامه مطلب بازيگرنيوز را دنبال كنيد.